Sådan Tilsluttes En Funktion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Funktion
Sådan Tilsluttes En Funktion

Video: Sådan Tilsluttes En Funktion

Video: Sådan Tilsluttes En Funktion
Video: Sådan bruger du et Smart-stik – SmartHome 2024, Kan
Anonim

Visning af video i en webbrowser er utvivlsomt en praktisk og nyttig funktion, da Internettet i høj hastighed nu er tilgængeligt næsten overalt. I nogle browsere skal denne funktion imidlertid være aktiveret og konfigureret.

Sådan tilsluttes en funktion
Sådan tilsluttes en funktion

Nødvendig

Internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Hvis video ikke tændes i din Mozilla Firefox-browser, og der vises en meddelelse, der beder dig om at installere Adobe Flash Player-plugin'et, skal du acceptere og køre add-on-søgetjenesten. Dette værktøj scanner automatisk netværket for den nødvendige tilføjelse til at vise det krævede indhold, men det bestemmer det ikke altid nøjagtigt.

Trin 2

Installer flash-afspilleren i din browser ved at følge instruktionerne i menuen. Ofte finder det automatiske installationsprogram ikke det krævede plugin til download. I dette tilfælde skal du indtaste Adobe Flash Player i browserens adresselinje og åbne siden på programmets officielle supportside. Download filen til din computer.

Trin 3

Bemærk, at det er bedst ikke at installere tilføjelsesprogrammer i browseren, som du ikke er sikker på hos udvikleren. Det samme gælder for flashafspilleren - sørg for, at adressen på det officielle Adobes websted er stavet i adresselinjen, da tilfælde af hacking og tyveri af konti i forskellige tjenester ved hjælp af installation af spionudstyr er blevet hyppigere. Sørg for at kontrollere den downloadede fil for vira.

Trin 4

Installer flash-afspilleren manuelt i din browser ved at klikke på installationsfilen med venstre museknap eller ved at gå til Firefox plugin-installationstjeneste og angive stien til installationsprogrammet manuelt. Genstart din browser og aktiver videooptagelse. Flash-afspilleren giver dig ikke kun mulighed for at bruge funktionen til at se videoer fra webstedet, men også downloade forskellige spil og applikationer, understøtter visning af nogle elementer af sideindholdet og meget mere.

Trin 5

Efter installationen skal du gå til browserindstillingerne og sørge for, at funktionen til visning af flashelementer er tilgængelig fra selve programmenuen. Angiv også tilladelser til bestemte filformater.

Anbefalede: