Sådan Tilføjes Undertekster Til Avi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Undertekster Til Avi
Sådan Tilføjes Undertekster Til Avi

Video: Sådan Tilføjes Undertekster Til Avi

Video: Sådan Tilføjes Undertekster Til Avi
Video: SÅDAN LAVER DU UNDERTEKSTER TIL DINE VIDEOER (2019) 2024, Kan
Anonim

Undertekster er billedtekster, der vises på skærmen under videoafspilning og supplerer lydsporet. Sådan tekst kan skrives ved hjælp af undertekstværktøjet og gemmes i en separat fil eller indsættes i en avi ved hjælp af undertekstfilteret til VirtualDub-editoren.

Sådan tilføjes undertekster til avi
Sådan tilføjes undertekster til avi

Nødvendig

  • - avi-fil;
  • - Undertekstværktøjsprogram;
  • - Undertekstfilter
  • - VirtualDub-program.

Instruktioner

Trin 1

Undertekstværktøjet kræver ikke yderligere trin til installation, hvorunder der oprettes et ikon på skrivebordet for at starte det. For at begynde at oprette undertekster skal du dobbeltklikke på ikonet Subtitle Tool.exe. Tryk på Player-knappen for at åbne afspillervinduet og vælg avi-filen i dialogboksen, der skal suppleres med tekst.

Trin 2

Naviger til det segment af videoen, hvor underteksterne skal begynde at bruge afspilningskontrolknapperne i den nederste rude i afspillervinduet, og klik på knappen Indsæt. Indtast den ønskede tekst på redigeringsfanen i editoren. Denne indskrift vil som standard være synlig i fem sekunder, men du kan øge eller formindske dette interval ved at angive et andet tidspunkt i feltet Skjul.

Trin 3

For at fortsætte til oprettelsen af den næste undertekstdel skal du klikke på knappen Anvend og næste. Indtast alle andre etiketter på samme måde.

Trin 4

For at gemme de oprettede undertekster som en separat fil skal du klikke på knappen Gem og vælge den ønskede udvidelse. Hvis du vil bruge den oprettede fil som eksterne undertekster, der kan indlæses i afspilleren, når du ser en film, skal du vælge filtypen srt. Hvis du vil integrere undertekster i en video ved hjælp af VirtualDub, skal du oprette en ssa.

Trin 5

Efter at have klikket på OK-knappen, skal du indtaste navnet på den gemte fil. For korrekt indlæsning i afspilleren skal navnet på undertekstfilen matche navnet på den avi-fil, som denne tekst blev oprettet til. Gem underteksterne i din videomappe.

Trin 6

Hvis du vil integrere undertekster direkte i filmen, skal du starte VirtualDub-programmet og åbne avi-filen i det ved hjælp af Ctrl + O-tasterne. I menuen Video skal du aktivere indstillingen Fuld behandlingstilstand.

Trin 7

For at arbejde med undertekster har du brug for undertekstfilteret, som kan findes på VirtualDub-webstederne. Pak det downloadede arkiv ud i mappen Plugins under VirtualDub-mappen.

Trin 8

Download filteret til tilslutning af undertekster. For at gøre dette skal du bruge indstillingen Filtre i menuen Video og klikke på knappen Tilføj. Når du har åbnet listen over tilgængelige filtre, skal du vælge undertekst fra den. Hvis du ikke har brugt dette filter før, skal du klikke på knappen Indlæs og vælge Subtitler.vdf-filen.

Trin 9

I vinduet med undertekstindstillinger skal du klikke på knappen til højre for filnavnfeltet, vælge titler med ssa-udvidelsen og bruge knappen OK. Du kan se videoen med undertekster tilføjet til den ved at klikke på afspilningsknappen.

Trin 10

For at gemme en film med tekst skal du justere filkomprimeringen ved hjælp af indstillingen Komprimering i video- og lydmenuerne. Gem den ændrede fil med indstillingen Gem som avi i menuen Filer.

Anbefalede: