Sådan Skiftes Russisk Til Engelsk På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skiftes Russisk Til Engelsk På Tastaturet
Sådan Skiftes Russisk Til Engelsk På Tastaturet

Video: Sådan Skiftes Russisk Til Engelsk På Tastaturet

Video: Sådan Skiftes Russisk Til Engelsk På Tastaturet
Video: Hvordan legge til engelsk tastatur 2024, April
Anonim

Operativsystemer understøtter flere sprog. På Windows er skift mellem russisk og engelsk layout implementeret som standard. Under arbejdet med systemet kan inputindstillingerne ændre sig, og nogle indstillinger skal muligvis redigeres for at aktivere det engelske layout.

Sådan skiftes russisk til engelsk på tastaturet
Sådan skiftes russisk til engelsk på tastaturet

Instruktioner

Trin 1

Når Windows er installeret, skiftes der mellem tastaturlayouter ved samtidig at trykke på Shift- og Alt-tasterne. For at indtaste tekst i et program eller et tekstfelt skal du venstreklikke for at vælge markørposition og derefter skifte fra russisk til engelsk ved at trykke på de tilsvarende knapper på tastaturet. Derefter kan du begynde at indtaste data på engelsk.

Trin 2

Hvis sproget af en eller anden grund ikke skifter, skal du bruge sprogbjælken til at foretage indstillinger. Højreklik på RU-ikonet placeret i højre side af den nederste Windows-rude. I den kontekstmenu, der vises, skal du vælge "Valgmuligheder" for at åbne indstillingsvinduet.

Trin 3

Skærmen viser muligheder for at arbejde med sprog for tekstinput. Hvis dette felt kun viser den russiske version af layoutet, skal du klikke på "Tilføj" i højre del af vinduet. Du vil se en liste over valgmuligheder, der er tilgængelige. For at tilføje et standard engelsk tastatur skal du vælge engelsk (UK) eller engelsk (US) blandt de angivne muligheder. Klik på "Tastatur" - "Britisk" eller "Tastatur" - "USA" på listen, der vises. Når du har fremhævet de nødvendige punkter, skal du trykke på "OK" for at fuldføre handlingen med at tilføje et nyt sprog.

Trin 4

Brug knappen "Anvend", og prøv at skifte layout fra russisk til engelsk. På samme tid skal du følge ikonet for inputsproget i meddelelsesområdet - ved samtidig at trykke på Shift og alt="Image", vil du se, hvordan navnet RU ændres til EN. Dette ikon fungerer som en indikator for det aktuelt anvendte inputsprog.

Trin 5

Hvis du ikke er fortrolig med at skifte sprog ved hjælp af Shift og alt="Image", kan du selv tildele andre knapper. For at gøre dette skal du gå til fanen "Skift tastatur". I boksen Tastaturgenveje til inputsprog skal du vælge Skift inputsprog og derefter klikke på Skift tastaturgenvej. Marker den kombination, der passer bedst for dig på listen, der vises, og klik derefter på "OK". Det engelske tastaturlayout er nu færdigt. Du kan lukke vinduet "Sprog og tekstinputtjenester" ved hjælp af "OK" -tasten.

Anbefalede: