Sådan Indsættes Tekst I En Tabel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Tekst I En Tabel
Sådan Indsættes Tekst I En Tabel

Video: Sådan Indsættes Tekst I En Tabel

Video: Sådan Indsættes Tekst I En Tabel
Video: Sådan Indsætter du et billede i Word 2024, Kan
Anonim

Arbejde med tabeller kan forårsage nogle vanskeligheder for en nybegynderbruger: hvordan oprettes en tabel, hvordan indsættes tekst i den? Da Microsoft Office Word- og Excel-programmer oftest bruges til design, vil disse problemer blive overvejet i deres eksempel.

Sådan indsættes tekst i en tabel
Sådan indsættes tekst i en tabel

Instruktioner

Trin 1

I Microsoft Office Word-editoren kan du oprette en tabel ved hjælp af de værktøjer, der er angivet til dette. Kør programmet, og åbn fanen "Indsæt". Find værktøjslinjen Tabelblok på værktøjslinjen, og vælg værktøjet Tegn tabel, eller brug layoutet ved at angive det krævede antal rækker og kolonner.

Trin 2

For at udfylde en tabelcelle med tekst skal du placere markøren i den og indtaste teksten på den sædvanlige måde. Hvis du har brug for at indsætte et stykke tekst fra et andet dokument, skal du vælge det og trykke på Ctrl og C. Tasterne vender tilbage til dokumentet, placer markøren i den ønskede celle og tryk på Shift og Insert-tasterne eller Ctrl og V.

Trin 3

Alternative måder: højreklik i den ønskede celle, og vælg kommandoen "Indsæt" i rullemenuen. Eller klik på fanen "Hjem" på "Indsæt" miniatureknappen med mappebilledet i "Udklipsholder" -blokken. Juster cellehøjden og bredden.

Trin 4

I Microsoft Office Excel er arket allerede en tabel, men du kan også bruge værktøjerne fra fanen Indsæt. Selve teksten kan indsættes i en tabelcelle efter det samme princip som i Word: enten ved hjælp af genvejstaster eller ved hjælp af musen. Den eneste ting at overveje er de korrekte parametre for selve cellen.

Trin 5

Åbn fanen "Hjem", og klik på miniatureknappen "Format" i "Celler" -blokken på værktøjslinjen. Alternativt kan du højreklikke i tekstcellen og vælge Formatere celler i genvejsmenuen. En ny dialogboks åbnes.

Trin 6

Gør fanen "Nummer" aktiv, og vælg "Tekst" i gruppen "Antal formater" ved hjælp af venstre museknap. Gå til fanen Justering, og i gruppen Display skal du indstille en markør i boksene Wrap by Word og AutoFit. Klik på OK-knappen for at få de nye indstillinger til at træde i kraft.

Anbefalede: