Sådan Omskiftes Tasterne På Dit Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omskiftes Tasterne På Dit Tastatur
Sådan Omskiftes Tasterne På Dit Tastatur

Video: Sådan Omskiftes Tasterne På Dit Tastatur

Video: Sådan Omskiftes Tasterne På Dit Tastatur
Video: Sådan bruger du tasterne på tastaturet - tekstet 2024, April
Anonim

Moderne tastaturer er udstyret med et antal ekstra taster, lige fra søvnknappen til at ringe til browseren. Det sker dog, at deres placering eller formål er ubelejligt og forstyrrer arbejdet. Så er det værd at omfordele deres funktionalitet eller helt deaktivere nogle nøgler.

Sådan omskiftes tasterne på dit tastatur
Sådan omskiftes tasterne på dit tastatur

Instruktioner

Trin 1

Strømkontrolknapperne kan slukkes ved at åbne Kontrolpanel og derefter finde ikonet Strømindstillinger. Indstillingsvinduet åbnes. I den skal du klikke på linket "Handling af tænd / sluk-knapperne". Der vil være to emner i det nye vindue. I den nederste "Når du trykker på slumreknappen" skal du indstille "Ingen handling krævet", i den øverste "Når du trykker på tænd / sluk-knappen", find den mulighed, du har brug for. Du kan fortryde enhver handling på en lignende måde.

Opsætning af tænd / sluk-knapperne
Opsætning af tænd / sluk-knapperne

Trin 2

Hvis din bærbare computer er udstyret med Fn-tasten for yderligere funktionalitet, giver dette dig mulighed for at justere billedet og lydstyrken, slå Bluetooth til eller fra og touchpad'en. Sættet med funktioner afhænger af modelproducenten. Der er flere måder at deaktivere Fn. Du kan trykke på Fn + Num Lock-tastekombinationen. På mange bærbare computere er denne kommando defineret til at deaktivere Fn. På Toshiba-bærbare computere kan du bruge hjælpeprogrammet HDD Protector. Kør dette program, vælg linjen "Tilgængelighed" i fanen "Optimering", så skal du fjerne markeringen i feltet ud for linjen "Brug Fn-nøglen". I BIOS er Fn-nøglen deaktiveret i parameteren Aktiv nøgletilstand, den skal være indstillet til Deaktiveret. Gem dine indstillinger, før du afslutter BIOS.

Trin 3

Hvis der blev leveret mærkevaresoftware med tastaturet, skal du installere det for at justere og omfordele multimedietasternes funktioner. Hvis softwaren ikke var inkluderet, kan du bruge tastaturadministratorer som MKey (Media Key), Wire Keys, Keyboard Maniac (KeyMan) osv. Du kan finde gratis versioner af disse programmer på torrent terkers. Grænsefladen i disse applikationer er meget enkel og intuitiv, dens betydning koger ned til det faktum, at du under fanerne "Taster" indstiller den værdi, du har brug for, eller fjerner den helt. Programmer kan tilpasses til både multimedie og almindelige tastaturer.

Anbefalede: