Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Midten Til Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Midten Til Computeren
Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Midten Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Midten Til Computeren

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Fra Midten Til Computeren
Video: Sådan sætter du ekstern højtaler til din Lp afspiller 2024, April
Anonim

Som en enhed til afspilning af lyd på en computer kan du ikke kun bruge computerhøjttalere, der er specielt købt til dette formål. I princippet vil ethvert lydsystem gøre det, inklusive højttalere fra et musikcenter.

Sådan tilsluttes højttalere fra midten til computeren
Sådan tilsluttes højttalere fra midten til computeren

Instruktioner

Trin 1

Forbered en passende ledning til tilslutning. Hvis dit musikcenter har en lydindgangsgrænseflade (ofte kaldet Aux) med cinch-stik, skal du bruge en ledning med to af disse stik i den ene ende og et mini-stik i den anden. Hvis du vil oprette forbindelse via mikrofonindgangen, skal du bruge et kabel med mini-jackstik i begge ender. Nogle stereoanlæg kan bruge et jackstik til mikrofonindgang.

Trin 2

Sæt den ene ende af ledningen i det tilsvarende stik på musikcentret. Tilslut den anden ende til din computers lydkort. I dette tilfælde skal du som tilslutningsstik vælge den, der er beregnet til lydoutput - Out. Som regel er det angivet med grønt på lydkortet.

Trin 3

Tænd for den relevante driftstilstand på musikcentret. Hvis du bruger Aux, skal du aktivere denne tilstand ved at trykke på knappen med samme navn på stereoanlægget. Til driften af mikrofonstikket er det som regel ikke nødvendigt at aktivere specielle driftsformer, men nogle modeller af musikcentre understøtter forstærkning af signalindgangen gennem dette stik.

Trin 4

Indstil dit lydkort til at arbejde. Vælg "Start" - "Kontrolpanel" - "Lyd" på din computer. Åbn underafsnittet "Afspilning" og kontroller lydkortindstillingerne. Hvis alt er normalt, vil du se et grønt flueben ud for billedet af den tilsvarende enhed.

Trin 5

Det er stadig at kontrollere forbindelsens ydeevne. Juster lydstyrken i musikcentret, og afspil en lydfil på din computer. Hvis du har tilsluttet alt korrekt, vil du høre lyden fra musikhøjttalerne. Ellers skal du kontrollere igen, at alle trin er fulgt korrekt, samt at ledningerne er tilsluttet korrekt, inklusive dem, der forbinder højttalerne til musikcentret.

Anbefalede: