Sådan Vedhæftes En Fil Til En Mappe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vedhæftes En Fil Til En Mappe
Sådan Vedhæftes En Fil Til En Mappe

Video: Sådan Vedhæftes En Fil Til En Mappe

Video: Sådan Vedhæftes En Fil Til En Mappe
Video: Gem vedhæftede filer fra mail i mappe på Drevet 2024, April
Anonim

Når filer er organiseret og organiseret i mapper, er det lettere at finde dem på lokale drev på din computer. Du kan vedhæfte en fil til en mappe på forskellige måder, alt afhænger af brugerens præferencer.

Sådan vedhæftes en fil til en mappe
Sådan vedhæftes en fil til en mappe

Instruktioner

Trin 1

Opret en ny mappe, eller åbn en eksisterende. I det første tilfælde skal du højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet. I rullemenuen skal du vælge kommandoen "Ny" og underemnet "Mappe". I det andet tilfælde skal du flytte markøren til mappeikonet og klikke på det med venstre museknap.

Trin 2

For at tilføje en fil til en mappe skal du flytte markøren til dens ikon, trykke på og holde venstre museknap nede, trække ikonet til området i den åbne mappe. Slip museknappen. På denne måde kan du tilføje filer til både åbne og lukkede mapper.

Trin 3

Hvis du har brug for at flytte filer fra et sted på din computer til en separat mappe i et andet bibliotek, skal du bruge kommandoen "Klip". Vælg den ønskede fil eller gruppe af filer med musen, flyt markøren til markeringen og højreklik. Klik på punktet "Klip" i rullemenuen.

Trin 4

Åbn den mappe, hvor de valgte filer skal placeres, og klik på et ledigt sted med højre museknap. Vælg kommandoen "Sæt ind" i genvejsmenuen. Du kan også bruge menulinjen til dette formål. Klik på punktet "Rediger", og vælg kommandoen "Indsæt" i kontekstmenuen.

Trin 5

For at duplikere filer i en separat mappe skal du vælge kommandoen Kopier. De anførte kommandoer kan kaldes op med genvejstaster. Fremhæv den krævede fil. For handlingen "Klip" skal du trykke på tasterne Ctrl og X for kommandoen "Copy" - Ctrl og C for henholdsvis "Paste" - Ctrl og V.

Trin 6

Når du gemmer en fil i programvinduet, kan du vælge den mappe, den skal være i. Vælg Gem som i menuen Filer. En ny dialogboks åbnes. Åbn det ønskede lokale drev, og vælg den mappe, hvor du vil gemme filen.

Trin 7

Hvis den ønskede mappe ikke er der, skal du oprette den. For at gøre dette skal du trykke på tastekombinationen alt="Image" og F4 eller knappen på værktøjslinjen i form af en mappe med en stjerne. Giv mappen et navn, åbn den og klik på knappen "Gem".

Anbefalede: