Hvordan Man Laver En Bootbar Installation

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Bootbar Installation
Hvordan Man Laver En Bootbar Installation

Video: Hvordan Man Laver En Bootbar Installation

Video: Hvordan Man Laver En Bootbar Installation
Video: Matematikmikkel viser hvordan man laver regression i Excel 2024, Kan
Anonim

Med fremkomsten af "hukommelsessticks" samt afslutningen af leveringen af sager udstyret med 3,5-tommers drev, som nu erstattes af "alt-i-et" -kortlæsere, stod almindelige brugere over for spørgsmål: hvordan at starte, hvordan man laver et bootbart USB-flashdrev, hvis operativsystemet pludselig kom ud af drift?

Sådan laver du en bootbar installation
Sådan laver du en bootbar installation

Nødvendig

PC

Instruktioner

Trin 1

Vi tager et USB-drev (du kan bruge enhver anden lagerenhed, såsom et SD-kort), størrelsen er ikke mindre end 4 GB. Tilslut derefter til USB-porten. Vi bliver muligvis nødt til at ofre oplysningerne om det. Du kan dumpe oplysningerne til en lokal disk på din computer eller lave en sikkerhedskopi af dataene til et andet medium. Informationsteknologi gør det muligt at kopiere data til mange typer medier.

Trin 2

Vi lancerer Windows XP / Windows Vista kommandolinje CMD. EXE. Denne kommando produceres som en computeradministrator, dvs. du skal have adgang til computeren.

Trin 3

Vi lancerer det standard moderne diskmediehåndteringsprogram diskpart. Du skal vente på DISKPART> -prompten et stykke tid.

Trin 4

Vi udfører kommandolisten disken. Denne kommando viser direkte en liste over alle diske (ikke partitioner) på din computer. Dernæst leder vi efter vores USB-drev der. Som du kan se, har vi denne Disk 1.

Trin 5

Vi udfører kommandovalg disk #. Hvis du ikke er i know, så er # nummeret på dit USB-drev, som vi fik ved at udføre den forrige kommando). I vores tilfælde skal du bruge select disk 1. Denne kommando angiver diskpart, nemlig den faktor, som alle fremadrettede operationer udføres på denne disk.

Trin 6

Vi laver den rene kommando. Denne kommando sletter data såvel som partitioner på det valgte drev). Vi udfører primærkommandoen Opret partition, som giver dig mulighed for at oprette en ny partition på disken. Lad os oprette en kommandovælg partition 1 - vælg en partition. Dette vil være det krævede objekt til handling. Dernæst kommandoen Aktiv - lad os gøre det afsnit, vi har valgt aktivt.

Trin 7

Dernæst udsender vi kommandoen tildele, det vil sige, at vi tænder for processen med at forbinde enheden, nemlig modtagelse af symboler til de oprettede partitioner (hvis indstillingen autostart er aktiveret, vises et vindue, som om du lige har tilsluttet et USB-drev.

Trin 8

Afslut - vi går ud fra diskpart til kommandolinjen. Denne handling er meget vigtig i en pc.

Trin 9

USB-drevet er klar til yderligere brug.

Opmærksomhed. Lad os tage den distribution, vi har, nemlig Windows 7 / Windows Server 2008 R2, lad os sige på en DVD, der er installeret i drev G:

Trin 10

Udfør følgende kommandoer på kommandolinjen (ikke i diskpart !!!):

1. Ordinér først G:

2. Skriv derefter kommandoen cd / boot - gå til distributionskatalogets startkatalog

3. Og i sidste fase udfører vi kommandoen bootsect / nt60 I: - hvor I: er det brev, vi modtog med det nyforberedte USB-drev. Denne kommando erstatter på disk 4. I: bootloader-filer med dem, der kræves for at starte Vista / Windows 7.

Trin 11

USB-drevet er klar. Kopier alle filer fra standard Instal-pakken til den. Du kan bruge både standard Windows Explorer såvel som xcopy-kommandoerne. Vi indlæser den pc, vi har brug for, fra det resulterende USB-drev, installerer Windows fra det.

Anbefalede: