Hvor Skal Du Tilslutte Videokortet

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Du Tilslutte Videokortet
Hvor Skal Du Tilslutte Videokortet

Video: Hvor Skal Du Tilslutte Videokortet

Video: Hvor Skal Du Tilslutte Videokortet
Video: Выключается компьютер? частая причина -перегрев Не крутиться вентилятор видеокарты или процессора. 2024, Kan
Anonim

Grafikkortet bruges til at behandle grafik og vise det på skærmen. Denne del af computeren går ofte i stykker på grund af den store mængde stress, der foregår, især når du ofte kører spil og grafikapplikationer. For at udskifte det skal du adskille computeren og installere et nyt kort i en speciel slot.

Hvor skal du tilslutte videokortet
Hvor skal du tilslutte videokortet

Instruktioner

Trin 1

Alle moderne grafikkort er installeret i bundkortstikket, der kaldes PCI-Express. Ældre modeller kan have et AGP-stik. Videoadapteren er også tilsluttet separat til strømforsyningen ved hjælp af en passende sløjfe. Inden du køber et nyt grafikkort, skal du sikre dig, at PCI-E eller AGP er installeret på din computer ved at gennemse den tilsvarende dokumentation til din enhed.

Trin 2

Før du installerer et nyt kort, skal du først fjerne det gamle fra systemet. For at gøre dette skal du højreklikke på "Computer" i menuen "Start" i systemet. Derefter skal du gå til "Enhedshåndtering" ved at klikke på det tilsvarende link i venstre side af det vindue, der vises. Højreklik på navnet på dit grafikkort i linjen "Videokort" og vælg "Slet".

Trin 3

Luk Windows, og frakobl computeren fra lysnettet og andre strømkilder. Frakobl alle ledninger, der er tilsluttet kabinettet, og fjern derefter sidedækslet på computeren ved hjælp af en skruetrækker ved at dreje låseskruen.

Trin 4

Find grafikkortet i computeren, og fjern skruen, der forbinder kortet og kabinettet. Løft plastbeslaget op, der holder grafikkortet i åbningen. Fjern strømkablet fra enheden, hvis det findes på beslaget. Træk forsigtigt videoadapteren ud af bundkortet.

Trin 5

Indsæt det nye grafikkort i samme slot. Adapteren passer let ind i dette stik, og der kræves ingen ekstra indsats for at installere det. Skru fastgørelsesskruen tilbage, og indsæt båndkablet fra strømforsyningen, hvis der er et stik til det på beslaget. Luk kabinettet, og tilslut alle ledningerne igen, start computeren. Installationen afsluttet.

Anbefalede: